Η νέα γενιά στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» ο Αλέξανδρος Σερέτης

lentzas-seretis

Ο Αλέξανδρος Σερέτης από τα Λεχαινά βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία». Ο κ. Σερέτης ανήκει και αυτός στη νέα γενιά που αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του κ. Λέντζα τον Δήμαρχο που έχει ανάγκη ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, προκειμένου να αλλάξει οριστικά σελίδα.

«Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως ο Αλέξανδρος Σερέτης, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Ο Αλέξανδρος, πλέον, θα μπορεί να προσφέρει και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Σερέτης, επεσήμανε: «Ο Γιάννης είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος με εκφράζει και θέλω να τον βοηθήσω. Όλοι μαζί για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΡΕΤΗ

Ο Αλέξανδρος-Γεώργιος Σερέτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Λεχαινά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πατρών. Εργάζεται σε ξενοδοχειακές μονάδες σε νησιά. Ασχολείται με τον αθλητισμό, καθώς παίζει ποδόσφαιρο στον Ηλειακό Λεχαινών. Εθελοντικά βοηθάει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λεχαινών.