Η Νεκταρία Σταυροπούλου-Πανταζή στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

lentzas-stavropoulou
nea-poreia-synthima

Ένα ακόμη δυναμικό στέλεχος συμπαρατάχθηκε στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία», στο αγώνα για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ο λόγος για την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Νεκταρία-Γιαννούλα Σταυροπούλου-Πανταζή από το Κάστρο.

Καλωσορίζοντας την κ. Σταυροπούλου-Πανταζή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που η Νεκταρία συντάχθηκε στον αγώνα μας για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει. Έχει αποδείξει με την διαδρομή της ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Σταυροπούλου-Πανταζή, δήλωσε: «Επέλεξα να συμπορευτώ με τον Γιάννη Λέντζα και τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πορεία» γιατί πιστεύω στις ικανότητες του κ. Λέντζα. Στο όραμα του για τον Δήμο μας, με βρίσκει συμπαραστάτη στον αγώνα για την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΤΑΖΗ

Η Νεκταρία-Γιαννούλα Σταυροπούλου-Πανταζή γεννήθηκε στην Αμαλιάδα Ηλείας και ζει μόνιμα στο Κάστρο. Έχει τελειώσει το Ενιαίο Λύκειο και Proficiency στην Αγγλική γλώσσα, ενώ έχει και γνώσεις Ιταλικών. Είναι παντρεμένη με τον Ευστάθιο Πανταζή και έχουν δύο παιδιά, τον Διονύση και την Μάρα. Η κ. Σταυροπούλου-Πανταζή έχει εκλεγεί Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κάστρου (1998-2002), Δημοτική Σύμβουλος Κάστρου-Κυλλήνης (1998-2002) και Δημοτική Σύμβουλος Ανδραβίδας-Κυλλήνης (2010-2019).