Οι υπεκφυγές τελείωσαν!

Οργανωμένο ντιμπέιτ εδώ και τώρα

nea-poreia-synthima

Απευθύνουμε πρόσκληση προς όλες τις παρατάξεις να καθοριστούν τη Δευτέρα οι κανόνες και η ημερομηνία της δημόσιας συζήτησης

giannis-lentzas

Η δημοτική παράταξη «Νέα Πορεία», ζητά τη διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης – τηλεμαχίας (debate) με όλους τους υποψήφιους δημάρχους.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία και απευθύνουμε πρόσκληση προς τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων να παρευρεθούν τη Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 11:00 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, προκειμένου να καθοριστούν το πλαίσιο και οι κανόνες και να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του ντιμπέιτ.

Οι υπεκφυγές τελείωσαν! Από όλες τις παρατάξεις που κατά καιρούς έμειναν στα λόγια μόνο για το ζήτημα της οργανωμένης συζήτησης των υποψηφίων δημάρχων, η «Νέα Πορεία» τολμά να περάσει στην πράξη και να ζητήσει εδώ και τώρα, σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, την οργάνωση της συζήτησης.

Οι δημότες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχουν δικαίωμα να συγκρίνουν τους υποψήφιους δημάρχους, τις θέσεις και τα προγράμματά τους και να διαμορφώσουν καθαρή άποψη.

Ο κύβος ερρίφθη!

Γιάννης Λέντζας
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης