«Ίσες ευκαιρίες σε όλους τους δημότες!»

Η Θάλεια Μαρτζάκλη στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

thaleia-martzakli
nea-poreia-synthima

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Ευθαλία (Θάλεια) Μαρτζάκλη από την Ανδραβίδα. Η νέα και δραστήρια κ. Μαρτζάκλη ανήκει και αυτή νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που με τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα θέλουν να βάλουν σε νέα αναπτυξιακή πορεία τον τόπο τους!

Καλωσορίζοντας την κ. Θάλεια Μαρτζάκλη στη «Νέα Πορεία» ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, ανέφερε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Θάλεια Μαρτζάκλη, έναν άνθρωπο με τον οποίο συμβαδίζουμε τόσο σε ιδέες, όσο και σε όρεξη για προσφορά. Με την δραστηριότητά της η Θάλεια έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς, μακριά από τοπικιστικές αντιλήψεις και ανταγωνισμούς μεταξύ των περιοχών του Δήμου μας. Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

Από την πλευρά της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Θάλεια Μαρτζάκλη, δήλωσε: «Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία» του Γιάννη Λέντζα γιατί βιώνω καθημερινά και έχω απόλυτη γνώση των προβλημάτων της περιοχής μου, λόγο της εργασίας μου. Προσωπικός μου στόχος είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του Δήμου μου, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου, αλλά και η αναζωπύρωση των αγορών μας. Αν οι συμπολίτες μου σε τιμήσουν με την ψήφο τους και εκλεγώ δημοτική σύμβουλος, θέλω να είναι σίγουροι πως θα αγωνιστώ για το δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια και ισότητα. Θα παλέψω για να έχουν παροχή ίσων ευκαιριών όλοι οι δημότες, είτε ζουν στην πόλη, είτε στα χωριά».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΥΘΑΛΙΑΣ (ΘΑΛΕΙΑΣ) ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ

Η Ευθαλία (Θάλεια) Μαρτζάκλη γεννήθηκε το 1980 και είναι κόρη της Σοφίας Καργάδου και του Πολιτικού Μηχανικού Παρασκευά Μαρτζάκλη. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Δημάκη και έχουν αποκτήσει δύο γιούς, τον Φώτη και τον Παρασκευά.

Εργάζεται ως υπεύθυνη σε τοπική επιχείρηση Ετοίμων Ενδυμάτων στην πόλη της Ανδραβίδας. Είναι ενεργό μέλος του Λαογραφικού Ομίλου Ανδραβίδας «ΟΙ ΡΙΖΕΣ» στην θέση της Αντιπροέδρου, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.