Καθοριστική η συνεργασία Γ. Λέντζα – Δ. Κεκάτου

Για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

dionysis-kekatos
nea-poreia-synthima

Μια πολύ σημαντική συνεργασία σηματοδοτεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Διονύση Κεκάτου με τον συνδυασμό του Γιάννη Λέντζα «Νέα Πορεία». Ο Αρχιτέκτων Μηχανικός και Ενεργειακός Επιθεωρητής από τα Λεχαινά κ. Διονύσης Κεκάτος, συμπορεύεται με τον κ. Λέντζα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Σε δήλωσή του για τη συνεργασία ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Είναι τιμητικό το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε μ’ έναν άνθρωπο που είναι έμπειρος στην αυτοδιοίκηση, είναι άριστος τεχνοκράτης, γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου μας και μας δίνει τη δύναμη και το κίνητρο να συνεχίσουμε πιο δυναμικά και αξιόπιστα τον αγώνα μας.
Θεωρώ δεδομένο ότι, ο Σάκης Κεκάτος δίνει μια ιδιαίτερη ώθηση στην περιοχή των Λεχαινών και μέσω της δικής του συνεργασίας επιβεβαιώνουμε την θετική βούληση των συμπολιτών μας σε ψήφο προοπτικής και μεγάλης νίκης!!!
Είναι βέβαιο ότι η παρουσία του στην διαχείριση των θεμάτων του Δήμου μετά τις εκλογές δεν θα είναι μόνο πολύτιμη, αλλά θα έχει «κομβική» σημασία για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του Δήμου μας!!!».