ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΝΤΖΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ

panagiotis-hatzis

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

Μια συνεργασία που υπόσχεται ένα νέο ξεκίνημα – Έναν Δήμο για όλους, χωρίς σύνορα

Κοινό ανακοινωθέν:

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε ένα κοινό πρόγραμμα δράσης, γιατί οι καιροί το απαιτούν, ο τόπος μας το χρειάζεται. Όραμά μας για το μέλλον είναι μία αδέσμευτη και ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση μακριά από κομματικές περιχαρακώσεις. Συμπορευόμαστε για έναν Δήμο ισχυρό, δυναμικό, και αποτελεσματικό. Για μία Αυτοδιοίκηση με επίκεντρό της τον άνθρωπο της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης.

Πέντε χρόνια μετά  τις εκλογές του 2014 και λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου 2019 είναι κοινή ομολογία ότι η πενταετία που πέρασε ήταν μία χαμένη περίοδος για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Τώρα πλέον καθολική απαίτηση των δημοτών είναι ένα ενωτικό αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο, το οποίο θα μας απεγκλωβίσει από το τέλμα της οπισθοδρόμησης και θα οδηγήσει τον Δήμο και την περιοχή μας μπροστά, σε μία νέα εποχή.

Αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις των δημοτών και αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και με στόχο τον προγραμματισμό και τις συνεργασίες μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας.

Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κοινή ενωτική κάθοδο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές συγκροτώντας ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με τους πιο ικανούς υποψηφίους συμβούλους και υποψήφιο Δήμαρχο τον γιατρό Γιάννη Λέντζα.

Είναι γεγονός πως καμία αλλαγή και καμία μεταρρύθμιση δεν μπορεί να επιτευχθεί, εάν δεν έχει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τον άνθρωπο, και κυρίως αν δεν αλλάξουν, αυτοί οι άνθρωποι που θα κληθούν να την εφαρμόσουν.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας γιατί αξίζουμε ένα καλύτερο Δήμο και μία καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο που ζούμε. Για εμάς και για τα παιδιά μας…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗ

Ο Παναγιώτης Χατζής γεννήθηκε στο Μπόρσι όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένος και έχει ένα κοριτσάκι 8 ετών. Διαμένει στη Βάρδα τα τελευταία 30 χρόνια. Έμπορος στο επάγγελμα. Όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται με τα κοινά και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Βάρδας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας επί σειρά ετών. Αντιπρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Βάρδας και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.