«Να αλλάξει σελίδα τόπος μας και να ακολουθήσει Νέα Πορεία!»

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος

giorgos-georgitsopoulos

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος από το Καπελέτο, αποδεχόμενος το όραμα του κ. Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει! Πρόκειται για μία ακόμα «ηχηρή» υποψηφιότητα για τον συνδυασμό νίκης του Γιάννη Λέντζα, καθώς ο κ. Γεωργιτσόπουλος έχει να επιδείξει μακρά πορεία επιτυχημένης ενασχόλησης με τα κοινά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Γιώργο Γεωργιτσόπουλο στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και είναι μεγάλη μας τιμή που τον έχουμε στον συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Γεωργιτσόπουλος, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Λέντζα να υπηρετήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση. Πιστεύω στις ικανότητες, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα του Γιάννη Λέντζα, ώστε ο τόπος μας να αλλάξει σελίδα και να ακολουθήσει Νέα Πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος γεννήθηκε και μένει μόνιμα στο Καπελέτο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Παπαδοπούλου, συνταξιούχο, που ήταν επί σειρά ετών Προϊσταμένη στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, και έχουν τρία παιδιά.  Ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος. Έχει ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς είναι επί 8 χρόνια Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καπελέτου.