«Να βελτιώσουμε τη ζωή μας στον τόπο μας»

Υποψήφια με τον Γιάννη Λέντζα η Έφη Κοντάρη-Κοτσαύτη

lentzas-kontari
nea-poreia-synthima

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Έφη Κοντάρη-Κοτσαύτη από την Ανδραβίδα. Η δραστήρια κ. Κοντάρη ανήκει και αυτή στη γενιά των ανθρώπων που αποφάσισαν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά και με τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα θέλουν να βάλουν σε νέα αναπτυξιακή πορεία τον τόπο τους!

Καλωσορίζοντας την κ. Κοντάρη στη «Νέα Πορεία» ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, ανέφερε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Έφη Κοντάρη, έναν άνθρωπο με τον οποίο συμβαδίζουμε τόσο σε ιδέες, όσο και σε όρεξη για προσφορά. Με την δραστηριότητά της η Έφη έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς, μακριά από τοπικιστικές αντιλήψεις και ανταγωνισμούς μεταξύ των περιοχών του Δήμου μας. Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

Από την πλευρά της η κ. Έφη Κοντάρη, τόνισε: «Πρώτη φορά βάζω υποψηφιότητα για δημοτικές εκλογές. Το έκανα τώρα γιατί πρώτα απ΄όλα ο κύριος Λέντζας είναι ένα άτομο πολύ αξιόπιστο και θεωρώ ότι έχει τις ικανότητες να βελτιώσει τον τόπο μας, τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης και ιδιαίτερα την Ανδραβίδα που έχει υποστεί αδιαφορία των προηγούμενων αρμοδίων. Αν μπορώ λοιπόν και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτή τη προσπάθεια να βελτιώσουμε τη ζωή μας στον τόπο μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΦΗΣ ΚΟΝΤΑΡΗ-ΚΟΤΣΑΥΤΗ

Η Έφη Κοντάρη-Κοτσαύτη έχει γεννηθεί στο Σύδνεϋ Αυστραλίας. Ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Κοντάρη και έχει δύο παιδιά. Διδάσκει Αγγλικά πολλά χρόνια. Ήταν μέλος στον σύλλογο γυναικών και στον πολιτιστικό σύλλογο Ανδραβίδας. Πρόεδρος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο δημοτικό σχολείο της Ανδραβίδας.