Ο Διονύσης Μάργαρης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει!

lentzas-margaris
nea-poreia-synthima

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος βρίσκεται ο Διονύσης Μάργαρης από την Ανδραβίδα, αποδεχόμενος το όραμα του κ. Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει!

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία» κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Μάργαρη, τονίζοντας: «Ο Διονύσης Μάργαρης έχει αποδείξει με την πορεία του πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς τους δημότες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο κ. Διονύσης Μάργαρης, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω στην εμπειρία, την ικανότητα και τις γνώσεις του Γιάννη Λέντζα. Είναι η μοναδική επιλογή για να ακολουθήσει ο Δήμος μας νέα αναπτυξιακή πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΡΓΑΡΗ

Ο Διονύσης Μάργαρης γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στην Ανδραβίδα. Είναι αγρότης. Έχει διατελέσει δύο χρόνια πρόεδρος του συνεταιρισμού Ανδραβίδας. Ασχολείται με τα κοινά για πολλά χρόνια, καθώς και με τον αθλητισμό.