«Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο τόπος μας»

Στη «Νέα Πορεία» η Ευρυδίκη Μορτάκη-Σταυροπούλου

lentzas-mortaki
nea-poreia-synthima

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Ευρυδίκη Μορτάκη-Σταυροπούλου. Η δραστήρια κ. Μορτάκη ανήκει και αυτή στη γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που με τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα θέλουν να βάλουν σε νέα αναπτυξιακή πορεία τον τόπο τους!

Καλωσορίζοντας την κ. Μορτάκη στη «Νέα Πορεία» ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, ανέφερε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Ευρυδίκη Μορτάκη. Μαζί με ανθρώπους όπως η Ευρυδίκη μπορούμε να αλλάξουμε οριστικά σελίδα στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και να τον μεταμορφώσουμε στον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Ευρυδίκη Μορτάκη-Σταυροπούλου, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο τόπος μας προκειμένου να αλλάξει σελίδα και να ακολουθήσει Νέα Πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΥΡΙΔΙΚΗΣ ΜΟΡΤΑΚΗ-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ευρυδίκη Μορτάκη-Σταυροπούλου γεννήθηκε στις 5/11/75 μεγάλωσε στη Χίο. Έχει τελειώσει Νοσηλευτική διετούς το ’95 μετά το λύκειο. Εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα στη Χίο για 10 χρόνια μέχρι και το 2005. Εκεί έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στο ΤΕΙ της Πάτρας στο τμήμα της Νοσηλευτικής. Κατοικεί στη Μέλισσα, είναι παντρεμένη με τον Κώστα Σταυρόπουλο και έχουν δύο παιδιά. Διορίστηκε στην Αμαλιάδα το 2008. Τώρα εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.