Ο Ηλίας Φωτόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ακόμα μία «ηχηρή» υποψηφιότητα στα «Νέα Πορεία»

ilias-fotopoulos
nea-poreia-synthima

Ο γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου και επιχειρηματίας από τη Βάρδα Ηλίας Φωτόπουλος βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία». Πρόκειται για μία ακόμα δυναμική υποψηφιότητα του συνδυασμού νίκης του Γιάννη Λέντζα, στην πορεία για οριστική αλλαγή στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Καλωσορίζοντας τον Ηλία Φωτόπουλο στη «Νέα Πορεία», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που ένας ακόμα επιτυχημένος και παραγωγικός άνθρωπος, βρίσκεται στο πλευρό μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Φωτόπουλος, που ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά, επεσήμανε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω στην εμπειρία, την ικανότητα και τις γνώσεις του Γιάννη Λέντζα. Είναι η μοναδική επιλογή για να ακολουθήσει ο Δήμος μας νέα αναπτυξιακή πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΛΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ηλίας Φωτόπουλος γεννήθηκε στη Βάρδα το 1965. Τέλειωσε το Λύκειο Βάρδας το 1983 και έπειτα σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (Πανεπιστήμιο Πειραιά). Στη συνεχεία σπούδασε επίσης στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Δούλεψε σαν καθηγητής φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση για δώδεκα χρόνια. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Βάρδα έχοντας κατάστημα αθλητικών ειδών.
Επίσης εργάζεται και σαν προπονητής ομάδων ποδοσφαίρου τα τελευταία είκοσι χρόνια σε πολλά σωματεία του Νομού μας. Την τριετία 2015-2018 ήταν προπονητής στον ΠΑΟ Βάρδας οπού επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (τρίτη θέση στη βαθμολογία). Έχει δουλέψει επίσης και σε αλλά σωματεία της Ηλείας, όπως: Αστέρας Αμαλιάδας, Νίκη Τραγανού, Αίας Γαστούνης, Ηλειακός Λεχαινών, Δόξα Ν. Μανολάδας, Προοδευτική Μανολάδας, Νιοχώρι Κυλλήνης, Μυρσιναϊκός Μυρσίνης, Ατρόμητος Καβασίλων.
Είναι παντρεμένος με τη Νικολίτσα Παράσχη και έχουν δύο παιδιά, τον Παναγιώτη, είκοσι ετών, που σπουδάζει Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πατρών, και την Δέσποινα δεκαέξι ετών, που πηγαίνει στην Α’ Λυκείου στο Λύκειο Βάρδας.