Ο Νίκος Κούγιας υποψήφιος με τον Γιάννη Λέντζα

Ακόμα μία «ηχηρή» υποψηφιότητα στη «Νέα Πορεία»

lentzas-kougias
nea-poreia-synthima

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Βουπρασίας Νίκος Κούγιας βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία». Πρόκειται για μία ακόμα δυναμική υποψηφιότητα του συνδυασμού νίκης του Γιάννη Λέντζα, στην πορεία για οριστική αλλαγή στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Καλωσορίζοντας τον Νίκο Κούγια στη «Νέα Πορεία», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που ένας ακόμα επιτυχημένος άνθρωπος, με πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στο πλευρό μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Κούγιας, επεσήμανε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω στην εμπειρία, την ικανότητα και τις γνώσεις του Γιάννη Λέντζα. Είναι η μοναδική επιλογή για να ακολουθήσει ο Δήμος μας νέα αναπτυξιακή πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

Ο Νίκος Κούγιας γεννήθηκε το 1960. Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. Έχει τελειώσει τη Τεχνική Σχολή Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων στη Πάτρα. Δραστηριοποιείται στον αγροτικό κλάδο. Έχει ενεργή δράση με τα κοινά του τόπου του καθώς από το 1998 – 2010 ήταν δημοτικός σύμβουλος. Από το 1998 – 2000 είχε διατελέσει γραμματέας δημοτικού συμβουλίου. Από το 2004-2006 Αντιδήμαρχος Βουπρασίας .