Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και ο Αλέκος Σερέτης!

Ακόμα μια «ηχηρή» υποψηφιότητα στη «Νέα Πορεία»

lentzas-seretis
nea-poreia-synthima

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Σερέτης από τα Λεχαινά, αποδεχόμενος το όραμα του κ. Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει! Πρόκειται για μία ακόμα «ηχηρή» υποψηφιότητα για τον συνδυασμό νίκης του Γιάννη Λέντζα, καθώς ο κ. Σερέτης έχει να επιδείξει μακρά πορεία επιτυχημένης ενασχόλησης με τα κοινά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Αλέκο Σερέτη στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Αλέκος Σερέτης έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και είναι μεγάλη μας τιμή που τον έχουμε στον συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!»

Από την πλευρά του ο κ. Αλέκος Σερέτης, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Λέντζα να υπηρετήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση. Πιστεύω στις ικανότητες, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα του Γιάννη Λέντζα, ώστε ο τόπος μας να αλλάξει σελίδα και να ακολουθήσει Νέα Πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΑΛΕΚΟΥ) ΣΕΡΕΤΗ

Ο Αλέξανδρος Σερέτης γεννήθηκε στις 18/11/1954 στο Μπόρσι και διαμένει μόνιμα στα Λεχαινά. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Θεοφιλοπούλου και έχουν δύο παιδιά, την Παναγιώτα και τον Κυριάκο. Εργάζεται ως αγρότης.
Έχει εκλεγεί κοινοτικός σύμβουλος Μέλισσας (1982-1986). Ήταν επικεφαλής της παράταξης «Κίνημα Νέων» (1994-1998). Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Τάκη Λαϊνά (πρώτος σε ψήφους στη Βουπρασία). Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Λεχαινών και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου και Λυκείου Λεχαινών.
Το 1974 πολέμησε στην Κύπρο, στην επιχείρηση «Νίκη».