Τρεις δυναμικές γυναίκες στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Βασιλεία Γκογκόση, Μαγδαληνή Ρουφηκτού και Νεκταρία Σταυροπούλου-Πανταζή στη «Νέα Πορεία»

nea-poreia-synthima

Τρία ακόμα δυναμικά στελέχη συμπαρατάσσονται στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Νέα Πορεία», στο αγώνα για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ο λόγος για την Βασιλεία Γκογκόση από την Κυλλήνη, την Μαγδαληνή Ρουφηκτού από το Νεοχώρι Κυλλήνης και την Νεκταρία-Γιαννούλα Σταυροπούλου-Πανταζή από το Κάστρο.

Καλωσορίζοντας τα τρία νέα στελέχη της παράταξης ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που η Βασιλεία, η Μαγδαληνή και η Νεκταρία συντάσσονται στον αγώνα μας για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει. Έχουν αποδείξει και οι τρεις τους με την διαδρομή τους ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Από την πλευρά της η κ. Γκογκόση, δήλωσε: «Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω ένα καλύτερο αύριο για όλο τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κάτι που μόνο ο Γιάννης Λέντζας μπορεί να προσφέρει!».

Η κ. Ρουφηκτού, επεσήμανε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Ο κ. Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο τόπος μας προκειμένου να αλλάξει οριστικά σελίδα!».

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Σταυροπούλου-Πανταζή, δήλωσε: «Επέλεξα να συμπορευτώ με τον Γιάννη Λέντζα και τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πορεία» γιατί πιστεύω στις ικανότητες του κ. Λέντζα. Στο όραμα του για τον Δήμο μας, με βρίσκει συμπαραστάτη στον αγώνα για την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΓΚΟΓΚΟΣΗ

Η Βασιλεία Γκογκόση γεννήθηκε και διαμένει στην Κυλλήνη. Έχει τελειώσει το Επαγγελματικό Λύκειο με ειδικότητα στην Τεχνολογία και τον Έλεγχο Τροφίμων στον τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Έχει πτυχίο στελέχους γραμματειακής υποστήριξης και πτυχίο Γερμανικής Γλώσσας. Έχει εργαστεί σε Λογιστικό Γραφείο και ως Εκπαιδευτής σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΡΟΥΦΗΚΤΟΥ

Η Μαγδαληνή Ρουφηκτού μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο Νεοχώρι Κυλλήνης. Είναι παντρεμένη. Αποφοίτησε το Λύκειο της Αμαλιάδας. Έχει πτυχίο βοηθού φαρμακοποιού, όπου άσκησε το επάγγελμα για 17 χρόνια.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΤΑΖΗ

Η Νεκταρία-Γιαννούλα Σταυροπούλου-Πανταζή γεννήθηκε στην Αμαλιάδα Ηλείας και ζει μόνιμα στο Κάστρο. Έχει τελειώσει το Ενιαίο Λύκειο και Proficiency στην Αγγλική γλώσσα, ενώ έχει και γνώσεις Ιταλικών. Είναι παντρεμένη με τον Ευστάθιο Πανταζή και έχουν δύο παιδιά, τον Διονύση και την Μάρα. Η κ. Σταυροπούλου-Πανταζή έχει εκλεγεί Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κάστρου (1998-2002), Δημοτική Σύμβουλος Κάστρου-Κυλλήνης (1998-2002) και Δημοτική Σύμβουλος Ανδραβίδας-Κυλλήνης (2010-2019).